Quantcast
Channel: وبلاگ –رنو مهرداد
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10

بررسی مشخصات فنی رنو کپچر

$
0
0

از دیرباز تاکنون مدل‌های هاچ‌بک توانسته اقشار مختلف به‌ویژه جوانان را به خود جذب کند و به واسطه ابعاد کوچک در یک گزینه کاربردی برای مناطق شلوغ و پرترافیک باشد. هاچ‌‌بک کراس‌ها نیز به همین دلیل به بازار پا گذاشت و مورد توجه افراد بسیاری در سراسر جهان قرار گرفت. رنو کپچر یکی از محبوب‌ترین هاچ‌بک کراس‌ها در بازار ایران و حتی جهان است که از طراحی تا مشخصات فنی و مزایا و معایب آن را با هم در این مطلب بررسی خواهیم کرد تا دلیل استقبال بالا از آن را دریابیم و در پایان ببینیم این خودرو دوست‌داشتنی اساساً ارزش خرید دارد یا نه.

همچنین می‌توانید نگاهی به وبسایت رنو مهرداد بیاندازید تا اطلاعاتی کامل در مورد انواع خودرو رنو کسب کنید یا قطعات مرتبط با ماشین های رنو را خریداری کنید.

رنو کپچر 122

طراحی رنو کپچر

این رنو کپچر که در بازار کشورمان می‌بینید نسل اول این خودروی جمع و جور و زیباست و زبان طراحی آن با نسل دوم که در بازار جهانی یافت می‌شود، تفاوت‌های بسیاری دارد. در میان انواع رنو کپچر، این نسل بیشتر بر پایه زبان طراحی محصولات قبلی رنو بوده و با استانداردهای روز کمپانی فرانسوی و طراحی‌های میخکوب‌کننده مانند تالیسمان و کلیوس تفاوت‌های بسیاری دارد. اگرچه طراحی بیرونی رنو کپچر به‌روز نیست، به‌جرئت می‌توان آن را زیباتر و خشن‌تر از مدل‌های قدیمی رنو مانند تندر و مگان دانست!

یک پویایی و سرزندگی خاصی در طراحی بیرونی این خودرو به چشم می‌خورد که آن را بیش از پیش مورد علاقه جوانان قرار می‌دهد. رینگ‌های بزرگ آلومینیومی و ترکیب آن با چراغ‌های زیبا و سپر اسپرت جلو و همچنین هماهنگی با خطوط و بدنه و صد البته شکل خاص قرارگیری سقف و آیینه‌ها، همه و همه یک طراحی شیک و جوان‌پسند را پدید آورده که با انتخاب رنگ‌های جذاب و چشم‌نواز زیبایی خودرو را دوچندان خواهد کرد.

طراحی رنو کپچر

از طراحی ساده اما زیبای بیرونی که بگذریم به کابین و طراحی داخلی رنو کپچر خواهیم رسید. همان‌گونه که شاید از عکس رنو کپچر نیز بتوان درک کرد، جایی که به‌محض ورود به آن طراحی متفاوت و تا حدی فانتزی در لحظات اولیه شما را شگفت‌زده خواهد کرد. اندکی پس از این ذوق‌زدگی اولیه، خشکی بیش‌ازحد پلاستیک‌های داخل کابین به‌ویژه داشبورد و روکش‌هایی از جنس پارچه صندلی‌ها به شما یادآوری خواهد کرد که در یک خودروی اقتصادی نشسته‌اید و زیاد نباید بلندپروازی کنید.

اما در ادامه زیبایی و هماهنگی کنسول میانی و طراحی جذاب پنل‌ها و نشانگرها و خطوط منحنی و… مجدداً حس خوب اولیه را بازخواهد گرداند. از نظر فضای کابین هم جز افراد بلندقامت در صندلی عقب هیچ‌گونه مشکلی را تجربه نخواهید کرد و صندوق عقب جادار آن هم می‌تواند در مواقع بسیاری به شما کمک کند.

مشخصات فنی رنو کپچر

پس از طراحی بیایید نگاهی به مشخصات رنو کپچر بیندازیم. پیشرانه ۱.۲ دهم لیتر این خودرو توان تولید قدرت ۱۲۰ اسب بخار و گشتاور ۱۹۰ نیوتن متر را داشته که برای خودرو در این کلاس کاملاً منطقی به نظر می‌رسد. در بخش گیربکس هم با یک جعبه دنده ۶ سرعته دوکلاچه اتوماتیک روبه‌رو هستیم که عملکرد قابل قبولی از خود به نمایش گذاشته و با هماهنگی خوب با موتور شاهد شتاب صفر تا صد در کمتر از 10.9 ثانیه و بیشترین سرعت ۱۹۲ کیلومتر بر ساعت خواهیم بود.

گفتنی است پیشرانة کم‌حجم و البته تکنولوژی به روز رنو کپچر موجب شده است با یک خودروی بسیار کم‌مصرف روبه‌رو بوده و مصرفی بیش از ۵.۹ تا ۶.۵ لیتر در هر صد کیلومتر شاهد نباشید؛ البته در بحث فنی ایرادهای رنو کپچر را می‌توان اشاره کرد که در بخش مزایا و معایب بیشتر از آن‌ها خواهیم گفت.

مزایا و معایب Renault Captur

در بخش مزایا از طراحی قابل‌قبول داخلی و خارجی رنو کپچر که بگذریم باید به دو مزیت بزرگ دیگر آن نیز اشاره کنیم؛ ایمنی بالا و امکانات فراوان. در بخش ایمنی وجود انواع سیستم‌های ترمز و پایداری، ESP، ABS، EBA، ترمز کمکی، کیسه هوای راننده و سرنشینان کناری و ایربگ‌های چهارگانه جانبی کروز کنترل و محدودکننده سرعت موجب شده است با خودرویی ایمن روبه‌رو باشیم که طبق ارزیابی مؤسسه تحقیقاتی بسیار معتبر یورو این خودرو توانست ۵ ستاره ایمنی به دست آورده و به‌عنوان یک وسیله نقلیه با ایمنی بسیار بالا شناخته شود.

درمورد امکانات رفاهی رنو کپچر اتوماتیک و رنو کپچر دنده‌ای هم باید به لیست بلندبالایی چون سيستم تهويه مطبوع اتوماتيك، چراغ‌هاي LED دی لایت، سيستم استارت دکمه‌ای هوشمند، سيستم تنظيم ارتفاع نور و سنسور اتوماتيك نور چراغ‌ها و آيينه‌هاي جانبي برقي و تاشونده اشاره کرد؛ البته در بخش آپشن‌های مهم رنو کپچر نباید سیستم محدودکننده سرعت و کروز کنترل، قابلیت تلسکوپی تنظیم فرمان و كارت قفل و استارت هوشمند رنو را نیز از قلم انداخت.

سواری خوب و نرم به‌واسطه گیربکس دو کلاچه و فرمان‌پذیری خوب به‌واسطه بهره‌مندی از فرمان برقی روان و همچنین پایداری بالا، جادار بودن کابین و سیستم تعلیق نرم همه موجب شده تا کیفیت قابل قبول سواری و رانندگی هم به بخش مزایای رنو کپچر اضافه شود. برای یک تصمیم‌گیری درست و سنجیده، ضمن در نظر داشتن مزایا، باید معایب رنو کپچر را بدانید و با مقایسه آن دو، به ارزش خرید این خودرو پی ببرید. از معایب ماشین رنو کپچر می‌توان به پیشرانه کوچک و لگ‌ اولیه، هزینه بالای نگهداری پیشرانه و گیربکس و حتی فول آپشن نبودن اشاره کرد که البته با در نظر گرفتن برچسب قیمتی مناسب آن، شاید بتوان از آن چشم‌پوشی کرد.

ارزش خرید رنو کپچر

پس از بررسی رنو کپچر درمی‌یابید با یک هاچ‌بک کراس دوست‌داشتنی و بی‌حاشیه که تا سالیان سال می‌توانید از کیفیت سواری و رانندگی آن لذت ببرید، روبه‌رو هستید. یک خودروی جمع‌وجور و زیبا و فوق‌العاده ایمن که می‌تواند تمامی نیازها و انتظارات معقول شما را برآورده کند.

اما وجود رقبای پرشمار و قدرتمند آسیایی در همین رده قیمتی با آپشن‌های بسیار بیشتر و بازار دست دوم بهتر، ممکن است شما را در هنگام خرید دچار شک و تردید کند؛ انتخاب با شماست اما اگر از ما می‌شنوید، رنو کپچر یعنی زیبایی، امنیت، سواری نرم و البته کابین پلاستیکی!

اگر قصد دارید اطلاعات بیشتری در رابطه با دیگر ماشین های رنو در ایران داشته باشید به صفحه مشخصات ماشین های رنو موجود در ایران مراجعه کنید و اگر قصد دریافت آخرین اطلاعات در رابطه با رنو کپچر را دارید، صفحه رنو کپچر را به شما پیشنهاد میکنیم.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10

Trending Articles



<script src="https://jsc.adskeeper.com/r/s/rssing.com.1596347.js" async> </script>